ingyen
webstatisztika
Kamagra Jelly 100mg | Kamagra Gold
Get Adobe Flash player

Kamagra  Jelly 100mg

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciajavító termékcsalád egyik legeredményesebb tagja, mely készítmény a merevedési zavar gyógyítására szolgál, de már jóval többen alkalmazzák merevedési betegség nélküli emberek is, mivel mindenkinekajánlott, aki nem alkalmaz nitrátot tartalmazó gyógyszert. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és rendkívül sebességgel fejti ki hatását. Kamagra Jelly az utóbbi idők legközkedveltebb potenciafokozó terméke.

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly előnyei:

  • – nagyon gyors felszívódás és eredmény
  • – Merevedési zavarban érintett és nem érintett férfiaknak is egyaránt javallott
  • – Rendszeres napi szedés után történő abbahagyáskor sem alakul ki merevedési zavar
  • – Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe
  • – Minden napra különböző íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly pozitív hatásait nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és ha nincs szerencsénk, akkor egészségünket is kockára tehetjük a hamisítvánnyal.

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban kapható, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettől mérsékeltebb áron kapható termék gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. A pár száz forintoskészítmények szinte biztos, hogy olcsó utánzatok gyenge minőséggel, amelyek károsak is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-ben kiadott közleménye alapján a zacskónkénti előállítási ára 850-950ft-nak megfelelő pénzösszeg. Ha rájön a szállítás Indiából illetve a kereskedő online patika csekély haszna, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobbmennyiség esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és károsak.

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jellytasakos kiszerelésben kapható potenciajavító szer. Mivelzselésített, jobban szívódik fel a szervezetben, ezért elképzelhetetlenül gyorsan tudja kifejteni hatását. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, ezen felül fel van tüntetve még rajta a téltelszám és a lejárati és gyártási idő is. Az „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy a hét minden napjára gyártott különféle ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van lezárva, amely nem teszi lehetővé, hogy sérülés nélkül kinyissuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó gyógyszert okosan és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már sokkal több embernek kellett és nagyon gyorsan megugrottak az eladások. Változatos íz világával Kamagra Jelly 100mg nagyon kedveltté vált nem csak potenciafokozó hatása miatt, hanem azért is, mert alkalmazásakor méretnövekedés következik be a megnövekedett vérbőség okán, amely persze csak a zselé hatásáig tartott mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly forgalomba hozatala óta nagy előrehaladást mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így jött létre a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ ízesítéssel jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

  • 1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella
  • 2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom
  • 3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma
  • 4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalomba hozója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kitalálta a potenciajavító készítmények zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mglétrehozásának oka az volt, hogy az emberek kutatták a számukra megfelelő potenciajavító készítményt mind színvonalban, mind árban, amely a leghamarabb szívódott fel a spontán szexhez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legkeresettebb potenciafokozó készítmény. Ezen kívül az Ajanta Pharma vállalat minden évben előrukkol valami újítással, amelyet a fogyasztók nagyon szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma sok területen rendelkezik érdekeltséggel.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára találták ki, ezért női felhasználásra elvileg nem lehetséges. nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nem lehet tudni, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a nők is alkalmanként élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiaknál; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egyszeri adag, a hölgyeknek csökkenteni kell az adagolást. Ebben a kivételes esetben meg kell felezni a tasak tartalmát, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb ha nem használja a készítményt nő mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot weben lehet megrendelni, ahol az internetes patikák internetes áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen kézbesítési szolgálatot vesz igénybe.

A kiszállítás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a diszkréciót az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendeléséhez az űrlap kitöltése és néhány kattintás kell csak, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet általában előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokonKamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem csoda a legtöbb ember szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Érdeklődik, mennyi az igényeinek megfelelő dózis, előfordul más termék iránt is érdeklődik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavító keresése során az internetről lehet megkapni a legrészletesebb információt a termékről és el lehet dönteni, mennyire szimpatikus a márka. A vásárlók befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre leírják véleményüket. Kamagra Jelly készítménnyel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet szert tenni és a kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

Kamagra Jelly 100mg tárolása„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezért vásárlás előtt érdemes lehet tájékozódni az online fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és amennyiben lehetséges, gyári csomagolásban ajánlott tárolni. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tárolni maximum 30 C-on. A dobozon feltüntetett szavatossági időre oda kell figyelni, a szavatosság lejárta után ne használja fel a terméket.

Kérdezze meg gyógyszerészét, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket tilos kukába dobni. Másnak ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potencianövelő gyógyszerét, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

 

A Kamagra Jelly 100mg egy közkedvelt új potencianövelő gyógyszer amiről most ezen az oldalon olvashat. Viszont meg is rendelhető a Kamagra Jelly rendelés oldalunkon keresztül olcsón, garanciával.