ingyen
webstatisztika
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Gold
Get Adobe Flash player

Kamagra rágótabletta 2200

Kamagra Rágótabletta

Kamagra RágótablettaKamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potenciafokozó szerek közé tartozik, melyek hatásosan kezelik a merevedési problémákat és számottevően növelik a nemi potenciát. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmilyen potenciaproblémájuk sincs. Az eredeti elnevezése Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két típusával találkozhat a vevő beszerzés során:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg-os kiszerelésével, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, újratervezése során csökkentették a mellékhatásokat. Az új fajta immár kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az fajtájú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.

 

A potenciafokozószereink bármelyike igényelhető internet patikánkban, ahol néhány klikkeléssel kivitelezhető, hogy 1 nap leforgása alatt az igényelt készítmény házhoz szállítva legyen. A diszkréció természetesen maximális, így senki sem fog tudni a rendeléséről. A vásárlók legfontosabb szempontja a vásárlásánál, hogy a patikák mennyire megbízható minőségű készítményeket árusítanak, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az online áruházunk mérsékelt árakkal és akciókkal várja ügyfeleit, akiket hosszú időre igyekszünk megtartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

 • – hatóanyag teljes felszívódása;
 • – intenzív hatásmechanizmus;
 • – enyhe méretnövelő hatás;
 • – kellemes íz;
 • – kevés mellékhatás
 • – kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta alkalmazása ugyanolyan lényeges, mint a használati utasítások betartása, ugyaniscsak így lehet biztosítani, hogy a ragyogó potencianövelő gyógyszer megfelelő eredményességével ténylegesen növelje a szexuális teljesítményt. A tabletta szájba vételét követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai hatóanyagok elterjednek a szervezetben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel ellentétben Kamagra Rágótabletta alkalmazásakor sokkal tökéletesebben szívódnak fel a hatóanyagok és az óhajtott erekció ennek köszönhetően tartósabb és nagyobb fokú lesz. Minimális mennyiségű folyadékkal egyszerűen szétrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártya révén a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta szedése során alkohol, koffein és energiaital ivása ellenjavallt.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusaKamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potencianövelő működési elve kémiai-biológiai folyamatok összessége, melynek során a fő összetevő, a Sildenafil elegendő vért eljuttatva a hímvesszőbe tartós erekciót hoz létre 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális izgatás következtében a pénisz simaizomzata ellankad és a véráramlás erősebbé válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával hozzák létre.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciajavító készítmény kiváló készítmény erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma gyógyítására. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) elnevezéssel ismert modernkori nyavalya több millió férfi életét keseríti meg. Kamagra Rágótabletta hozzájárul az egészséges szexuális élet helyreállításához, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az új fejlesztésű potencianövelők családjába tartozik, melyek a ezt megelőző drasztikus orvoslási módokkal ellentétben hatásosan és diszkréten kezel. Nincsenek többé titkok, merthamarább szünteti meg az erekciós problémát, mint mielőtt az kitudódna. A pszichés, vagy problémákkal teli életmód miatti átmeneti merevedési zavart is hatásosan gyógyítja.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak ugyanúgy javasolt, mint erekciós betegséggel küzdő ifjabb és idősebb embertársaiknak A nemi potenciafokozásra specializálódott Kamagra termékcsalád egyik ifjú tagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A nemi aktusok között szükséges újrakezdési idő is töredékére lecsökken, ami ismételt intim együttlétet és többszörös orgazmust biztosít. Nem kell attól tartani, hogy egyfolytában erekciót tapasztal, a potenciafokozó gyógyszer csak abban az esetben hozza létre erős merevedésjavító hatását, amikor szexuális ingert kap az agy.

Nem árt szólni arról is, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, igencsak nagymértékben meg tudja többszörözni szexuális potenciájukat.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciaerősítőhöz hasonlóan Sildenafil hatóanyagot tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy tabletta ugyanennyi szexuális együttlétre elegendő, ha az egész pirula felhasználásra kerül egy-egy nemi együttlét során. A színes gyógyszer alkotórészei elősegítik az erekciót, mely hatásuknak köszönhetően tartós és erős lesz. A 100mg-os dózis szükség esetén felezhető is kisebb testsúlyú felhasználóknak így lehet elég belőle 50mg is.

 

Kamagra Rágótabletta hatása

A működési mechanizmusának ismertetésekor a fogyasztó megtudhatja Kamagra termékek jellemző sajátságait, melyek amelyek által jelentős ismertségre tett szert a nagyvilágban. A gyógyszer intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. Az izgató érintésekre válaszul a pénisz tartósan biztosítja a tökéletesen határozott merevedést, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A tabletta a vérbőség megnövekedésére hat, tehát a hímvessző simaizomszöveteit elernyesztve, nagyobb vérmennyiséget juttat a hímvessző barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két együttlét közötti újrakezdési idő lerövidülése, és egy alkalmi méretnövekedés a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedéseKamagra Rágótabletta napi szedése

A napi hatóanyag mennyisége. Ennek jelentése annyi, hogy 24 óránként legfejjebb egy darab teljesítményfokozót lehet beszedni. A gyógyszer adagokra bontható, amennyiben a 100 mg hatóanyag soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elég a potenciajavító a a 4 pirulát tartalmazó kiszerelésből. Nem javasolt napi 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag alkalmazása, mert gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legismertebb jellemzőiközé tartozik a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

 

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a fogyasztó tetszetősnek lássa a termék külső megjelenését is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külső megjelenése minden olyan külső jellemzőt birtokol, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legfiatalabb tagjára a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külső színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel azt gondolták a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7 db gyógyszert tartalmazó csomagolású potenciajavító összes fajtája egy ízben kapható. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízben kapható.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

A gyógyszer külsején a 4 szemes levélben lévő tablettáknak lézermetszett, mint általában a legtöbb potencianövelő szer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Biztonságos

 

 

 

csomagolás védi a szemeket a külső behatásoktól és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat az alábbi: Kamagra 100 chewable tablet, mely mely a készítmény elnevezését és hatóanyag tartalmát jelöli. Az összes Kamagra Rágótabletta elnevezése mellett megtalálható annak a gyümölcsnek a megnevezése, amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések láthatók a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú piruláknak a nincs közepe, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabos csomagolás egy pont akkora méretű tégelybe került, mint a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem minden esetben fordulnak elő az alkalmazásánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és a rendszeresen használt egyéb készítmények hatóanyagától. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy hosszabb távú terápiás célú szedése előtt javallott szakorvos felkeresése egy komplett vizsgálat végett, hogy szakember ítélje mega szedése kockázatos-e vagy sem, illetve mekkora dózis felel meg induló adagként a beteg részére.Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

 • – fejfájás,
 • – fényérzékenység,
 • – enyhe szédülés,
 • – szájszárazság,
 • – orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

 • – vérnyomás ingadozás,
 • – erős migrénes fejfájás

 

A fenti két tünet említett két tünet legfőképpen azokban az esetekben fordul elő, ha a betegnél fennállnak valamilyen mellkasi panaszok. Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében kell őszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Extrém esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a használó nitrát tartalmú szívgyógyszert használpárhuzamosan. Tehát feltétlen óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent a szedése, meglétüknél nem ajánlatos teljesítményfokozó készítmény használata.

 

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A használata egyéb gyógyszerekkel lehetséges, amennyiben kiderült, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók kizáró tényezői lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. Egyes fájdalomcsillapító pirulák, antibiotikumok szintén kizárhatják a potenciafokozó használatát. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében ajánlottszakember megkérdezése, aki bővebb felvilágosítással tud szolgálni az egyes orvosságokhatásairól.

 

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára itthon átlagosnak nevezhető, vagyis más potenciafokozó készítmények árával összehasonlítva közepes árfekvésű, 4 darab Kamagra Rágótabletta ára hozzávetőleg 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, darabonkénti ára sokkal kevesebb. A 7 darabos kiszerelésű olyan 15000Ft-ért vásárolható meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mivel a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta tekintetében irreális. Sajnos, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, amelyek ára jóval kedvezőbb, mint az originális készítményeké. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a rendelés előtt tanácsos informálódni Segítséget jelenthetnek a témával kapcsolatos online fórumok, ahol nagyobb tapasztalatokkal rendelkező fogyasztók mondják el véleményüket a készítmény sajátságairól, elsősorban hatásáról, mert az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciaerősítő szerek nagy választékátbiztosítja erekciós problémák gyógyítására és szexuális potencianövelésre, védjegyeire igyekszik a használók mindegyikének felhívni a figyelmét, mint legfontosabb forrásra Kamagra Rágótabletta valódiságának eldöntésénél. Eredeti készítmény kinyomó csomagolásán megtalálható az előállító vállalat és a készítmény megnevezése, és a hatóanyag mennyiségét. A sorozatszáma is megkönnyítheti a vevő dolgát, akinek egészségre az olcsó másolatok károsak is lehetnek. A megrendelésnél a vásárlók legyenek óvatosak, hogy hamisítvány akad a kezükbe, mivel Kamagra Rágótabletta is a sokszor hamisított készítmény a piacon.

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potencianövelő nem vehető meg a hazai gyógyszertárakban, mivel nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak más országokban lévő patikákban szerezhető be, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula.A világhálón keresztül is megvehető internet patikákban, mint például vállalkozásunktól, amit mi is külföldről hozunk be. A rágótabletta új terméknek számít a Nálunk kapható potenciafokozók között, mert alig egy éve van jelen a gyógyszerpiacon. Ettől függetlenül keresettsége már most igen jelentős, ami mérsékelten közepes árának is betudható fantasztikus hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta recept nélküli beszerzése a legjobb mód azoknak, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. Az ügyintézés végtelenül egyszerű a rendelése során, melynek lépéseiről a vásárlók részletes útbaigazítást olvashatnak online gyógyszertárunkban .

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta rendelésekor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy a termékkel való elégedetlenség esetén csomagért pénz visszatérítést hagyunk jóvá. Jó szándékunk bizonyságaképp felkínáljuk azt a lehetőséget is, hogy elégedetlenség esetén átcserélhetik a megrendelt készítményt más hatóanyagot tartalmazó termékre, melynek segítségével a fogyasztók megismerhetnek más potencianövelő gyógyszereket is. Az ismert web gyógyszertárak, mint például a mi vállalkozásunk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz vásárlókat kötelezettségeikre, amennyiben reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk a jövőben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírtak szerint alkalmazzák a készítményt. A nem az előírás szerint szedett potenciajavító gyógyszer hatására és egyéb kedvezőtlen mellékhatásaira vállalkozásunk nem vállal garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

Követve a gyógyszer tárolási előírásokat nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30 C-on. Gyermektől gondosan el kell zárni, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A készítmény a lejárati időn belül használható fel; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírások szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta más embernekalkalmazásra nem odaadható.

 

Kamagra Rágótabletta? Mi az? A Kamagra rágó egy újfajta potencianövelő amit oldalunkon megismerhet és Kamagra rágótabletta rendelés is lehetséges oldalunkon keresztül.